melekkizim_00 Kızlar bende 17 şubatta öğrendim , sonra doktora gittik kese olusmustu sonra 4-5 gün sonra gittim kese büyümüş ve yolk sac oluşmuş dedi kese 13 mm dedi geç döllenmiş olabilir dedi sizce normal mı? Sata göre 6+2 ama muhtemelen geç döllenme
Havva578 umutluanne7 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim nasılda heyecanlısin sağlıkla tamamla çok güzel bir doğumun olsun bizle paylas
Buglemadaaden umutluanne7 çok şükür benimde öyle oldu bugün öğrendim🥹 3 kimyasal bir düşük ve bir ölüm doğum yaptım bir tane de 3 yaşında kızım var umarım şuanki hamileliğim de sağlıklı geçer ya seninki?
umutluanne7 Buglemadaaden Benim ilk gebeliğim Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah canım 🥹❤️🧿
Buglemadaaden umutluanne7 çok şükür güzel artmış çok sevindim umarım sağlıklı bir gebelik geçiririm 🥹🙏💕
Arzu_tasan umutluanne7 bugün ogrendım 8 gün gecikme uzerıne uygulamaya göre 4+6 kan testın de 10.000 daha gormedıgidecegıö
LaydQueen01 umutluanne7 merhabalar 8+2 den bu aralar karın ağrım kasık ağrım ve mide bulantım arttı ve çok halsizleştim hiçhir iş yaparsın gelmiyor inşaallah normal belirtilerdir.
umutluanne7 beyzaakartal iyiyiz bebisss sen nasılsın , günler geçmiyor sanki 00:00 olsa da 5 hafta olsak 🥰