Ayse71 umutluanne7 çok güzel bir duygu ilk gebeliğim 4 yıl sonra oldu oğlum 3 yaşında tekrar istedik 2. Aşılamamda hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰🤲🏻🫶🏻
beyzaakartal umutluanne7 ben 5+6 da devlet hastanesine gittim çok hafif duydum kalp atışını bugün de kendi doktoruma gidince net duydum öyle içim rahat etti inşallah sende duyarsın hemen için rahatlar 💖
umutluanne7 beyzaakartal benimki özel ya bide alttan muayene edecek Allahım nasip ederse duyarım diye düşünüyorum 🥹❤️
beyzaakartal umutluanne7 inşallah canımm biraz daha böyle giderse hastaneye yatışım yapılacakmış hiç gerek kalmaz inşallah 💕
beyzaakartal umutluanne7 aslında küçük değil bebeğin karından da duyulabilir bende hiç alttan bakılmadı gerek kalmaz belki de 🎀
umutluanne7 Ayse71 ay ne kadar benzer yanımız varmış benimde 4 yıl sonra oldu şu an hamileyim hala inanamıyorum rüya gibi 🥹❤️ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
dnzyildzi Ayse71 sağlıkla alın kucağınıza bnde 4 yıllık evliyim 2 başarısz tüp ebbek bir düşüğüm var bu ay heniden bekliyorum tedavim bitti , dua edin
umutluanne7 beyzaakartal Kalmaz kuzum , her sabah uyandığında Meryem suresi dinle gün içinde abdest al Yasin süresi oku niyet et Allahım korur geçirir Allahım. ol dedikten sonra herşey olmaya başlar 🌸
umutluanne7 beyzaakartal inşallah aşkım ben tüp bebek annesiyim o yüzden alttan bakıyor bizim doktor her muayenede 🥰
beyzaakartal umutluanne7 inşallah aşkım bebeğim sağlıklı olsun da ben yine idare ederim bir şekilde 💖
beyzaakartal umutluanne7 aa bilmiyodum aşkım ama çok sevindim senin adına ayyy nasıl heyecanla bekliyoruz bebişlerimiziii analık işte 😅💖
umutluanne7 Ayse71 4 sene sonra ilk defa gördüm çift çizgimi ama şükürler olsun binlerce kez şükürler olsun ❤️
Mommynr umutluanne7 bende sizin gibi 4 sene sonr ailk kez gördüm 2 gün sonra tüp bebek iğnelerine başlıycaktım🥲bir sene önce kaybettiğim bebekle aynı adet tarihimle süpriz bebişim geliyor nasipse ❤️rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah☺️🧿
umutluanne7 beyzaakartal Evet Rabbime hamdolsun dualarım kabul oldu mübarek aylarda Ramazandan 2 gün önce öğrendim 🥹