Zeynep_cekim Az önce 3. Gebeliğim olduğunu öğrendim reglimden 2 gün önce duygularım karma karışık şuan sağlıklı gelsin miniğim 🥳
Papatyam_42 umutluanne7 yani ben ilk ağdamı 4. Haftamızda yaptırdım bi sıkıntı olmadı canım sen bilirsin bu kadar korkmana gerek yok bence ağdanın bi zararı olucağını sanmıyorum
H_M_ Doktor folikasit ve progestan verdi sizlerden kimseye verdimi ve bana nasıl ilaca başlamadım diye laf etti bilgisi olan varmı ya korkuttu beni ilk hamileliğimde kalp atışı alamadık ondan dolayı çok korkuyorum ya bunda alamazsak diye
Papatyam_42 H_M_ planlı gebelik olduğundan folik asit kullanıyordum ben zaten şuan devam edicez ama progestron vermedi bakalım bi dahaki randevumda verilicek mi
aybalasmom H_M_ folik asit hangisini verdi acaba. Benim randevuma daha iki hafta var. Kullanmıyorum sorun olur mu. 4+5 teyiz
H_M_ Papatyam_42 işte benim içmem gerektiğinden haberim yoktu kontrollere gitmiştim dememisti doktorlar iç diye hamile olduğumu öğrenince ilk bulduğum doktora gittim nasıl içmedin dedi 2 ay önceden başlaman lazımdı
Hulya4646 Emineyerlikayaa son adet tarihiniz nedir benim 25 ocak ama kan değerim düşük çıktı 151 2 gün sonra tekrar kan ver dedi doktorda uygulamada 5+3 kese gözükür mü
Hulya4646 umutluanne7 bende sizinle aynı kiloda kaldım inşallah fazla kilo almadan sonuna kadar gidip sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Busranur_mnts test yaptım kan verdim çıktı oruç tutuyordum bir sıkıntım yok tutmaya devam edeyim mi yarından sonra beta takibi için sağlıkocağına gidicem o zaman doktora da danışırım
aybalasmom Busranur_mnts tabi ki doktorunuzun ve sizin kararınız. Ben de yeni öğrendim ve tutmuyorum beslenme açısından ve su içme konusundan dolayı endişeleneceğime sonra kazasını tutarım dedim.
umutluanne7 Busranur_mnts canım ben bu süreçte oruç tutmuyorum kimseye tut yada tutma demem sadece yolun başındayız tedirgin olmak yerine tutmayayı tercih ettim ben
Busranur_mnts umutluanne7 ben de şimdi biraz tedirginim sanki hiçbirşey bilmiyormuş gibi oldum napcam dedim duruma göre bakayım o zaman bazı doktorlar iftarla sahur arasında yeterli beslenme ile oruç tutulabilir diyorlar doktora danışırım
umutluanne7 Busranur_mnts evet canım Dinimiz ve ibadetlerimiz söz konusu olunca ben vebal alamam şunu yap bunu yap demem . Ama benim de diyetisyenim bu üç aylık sürecin önemli olduğunu söyledi bebek gelişim açısından sen doktoruna vakit kaybetmeden danış