minismom umutluanne7 suan enfeksiyona cok acık bi haldeyiz o yuzden oyle dedim zararınıda doktora sorarsın en net cevabı doktordan alırsın
Hmyra_53 ___kubr___ kullanıcı adımı biraz fazla yazmışım ben yazarım size şimdi ☺️ Ama mesaj istekleriniz kapalı galiba
aysekulade Hmyra_53 teşekkürler siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😌yarından itibaren biraz ara vereceğim iyice halsiz oluyorum
SuEr_Tu1512 aysekulade Şuan benimde 5+0♥️ İnşallah keseyi görürsünüzzz, bana da haber ett🥰Bende cuma günü gidicem bakalım🤲4,5 gündür yatak döşek yatıyorum hastalıktan o yüzden tutmuyorum 🤷☹️
aysekulade SuEr_Tu1512 geçmiş olsuun 😥 bir an önce iyileşirsiniz inşallah 🌸 haber edeceğim ♥️ takibe alayım hemen sizi
umutluanne7 Papatyam_42 o anlamda değil canım şimdi 5 haftalık olmuş olacak ya 8-9 haftalarda mı başlasam anlamında
Papatyam_42 umutluanne7 yani ben ilk ağdamı 4. Haftamızda yaptırdım bi sıkıntı olmadı canım sen bilirsin bu kadar korkmana gerek yok bence ağdanın bi zararı olucağını sanmıyorum
beyzaakartal Ceylan1907 hadi inşallah canım bize kalsa sürekli görmek istiyoruz ama olmuyor maalesef Allah iyi haberler almayı nasip etsin hepimize
minismom umutluanne7 sor gitsin ya icin rahat eder en azından 😃😃 bisey olmaz bide yuz yuze degil stn msj atcan anladıgım kadarıyla sen kontrole gidene kdr onlar unutur gider 😃😃
H_M_ Benimde bugün 5 haftalık oldum dün hastaneye gittim doktor keseyi gördü 20 gün sonra gel dedi ama çok korkuyorum ilk hamilelikte kalp atışını alamamıştı doktor kürtaj olmuştum 😔 inşallah duyarım kalp atışını 😔
umutluanne7 H_M_ İnşallah duyarsın canım benimmm ❤️ Bişey sorucam bende muayene öncesi ağdaya gitmeyi düşünüyorum erken mi olur sen nasıl hallettin bakım işleriniii