Bglmmrn Nurellaaaaaaa1212 şeffaf akıntım var ama azaldı kasık ağrısı bel ağrısı aşırı bı gaz sancısı goguslerde hafif ağrı ve saç derim agriyo ilk defa böyle oldu
Nurellaaaaaaa1212 Bglmmrn bende de akıntı ara sıra kasık batması ama yoğun bel ağrısı var. Bir de midem alev alev yanıyorrr
Nurellaaaaaaa1212 Aysgl97 yok kuzum üçüncü 3 yasında kızım var. Sonrasında 24 haftalıkken bebeğimi kaybettim
Ask45 Nurellaaaaaaa1212 benim 9 mart baya kasık batmalarım oluyor çamaşırım ıpıslak oluyor göğüslerim çok acıyor ve bugün 1 damla kahve leke gelmiş devamı yok. Predictor early aldım yarın 5 gün kalcak yarın sabah yapsam cıkar mı ?
Tutuuu Ask45 ay bence sen kesin hamilesin ilk hamileliyimde aynılarını hiss etmişdim bence ilk belirti meme ucu sızlamasıdır. Bunlar sende varsa bence hamilesin🫶🏻🫶🏻
Aysgl97 Nurellaaaaaaa1212 başın sağolsun canım benim çok üzüldüm. Benimde 5 yaşında kızım var. Bir dış gebeliğim var bir tanede 9 haftada kalbi durdu
Tutuuu Mervesp olur dokunmadığında şiş olduğunu hiss edersin dokunduğundada sızıldar yani bende öyle olmuşdu
Selinselinselin 1oglanannesi 1 saattir benimde belimde sancı gibi bişey giriyor simit kısmı böyle yana doğru ben böbrek sandım gerçi böbrek agrısı nasıl oluyır onuda bilmiyorum karnımda davul gibi şiş hayırlısı 😂
Ask45 Nurellaaaaaaa1212 hastalandım bugün canımm 🥹 şey sorucam decavit ilaç atmıştın ya ondan alıcam günde bi kere mi kullanmıştın onu canımm