Cansu9134- Nurellaaaaaaa1212 gunluk bed kullaniyorum tam kestiremiyorum pazar gunu erken gebelik testi yapacagim bakalim artik
Dilan-dag Cansu9134- günlük pedi bırak canım kullanma çok zararlı akıntın varsa havlu peçete koyabilirsn günlük pedden daha sağlıklı
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 hadi çok sevindim bende şimdi predictor olanla yaptım yine öyle ince bir çizgi bugün regl 2 gün var bugün gidicem bende kana 🙏🏽
diesa_6 Benim çok silik çıktı bugün kızlar niye acaba ya az belirginleşse kan vermeye gidecektim de kaldı
Cansu9134- diesa_6 kac gun var regline, birde ilk idrarinla mi yaptin testi? Ben sirf ilk idrar icin sabahi bekliyorum yoksa cok merak ediyorum:)
Ask45 Nurellaaaaaaa1212 hastalandım bugün canımm 🥹 şey sorucam decavit ilaç atmıştın ya ondan alıcam günde bi kere mi kullanmıştın onu canımm
Cansu9134- Kizlar reglim 11-12 Mart. Bugun test yapsam cikaad mi? Normalde yarin sabah yapacaktim ama cok merak ediyorum:)
Rusapolat Cansu9134- benim normalde bat 9 du 3 martta öğrendim 🫶🏻😂 silik çizgiyle varsa çıkıyor zaten
Cansu9134- Rusapolat bende az once test yaptim. Cok az silik cizgi cikti, yarin sabah tekrar test yapaxagim. Pazartesi kan vereceğim
Byz99 Rusapolat hangi marka test kullandınız hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın🌸 gebelik belirtiniz neler vardı başka
Cansu9134- diesa_6 bende az once test yaptim. Cok az silik cizgi cikti, yarin sabah tekrar test yapaxagim. Pazartesi kan vereceğim
Cansu9134- ikball1 cok silik o yuzden atmadim emin olamadim aksam yaptim cunku. Yarin sabah ilk idrar ile yapacagim o zaman resim yuklerim