Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 heycanlıyım çok biz gidecektik caya arkadaşlarımızın gelecek olması 1 benim hevesler 0 🥹🥹🥹😂😂😂
Busranur_mnts Mervesp bazen öyle olanları duydum eğer adet olmazsan yine kan ver bakalım inşallah vardır
Mervesp Busranur_mnts bende duydum valla hep idrar testi pozitif cıkıyor anlamadım bence 2 3 güne adet gününe artacak bi de asırı bel agrım başladı bi de regl olacaj gibiyim sizin nasıl
Busranur_mnts Mervesp benim de ağrılarım var ara ara geliyo batma gibi ayakta kalıp iş yapınca da artıyo bazen test yapmadan 4 5 gün de çok ağrım vardı göğüs hassasiyeti falan adet sandım ben de
diesa_6 Mervesp of aynı benim de canım karnım belim çok fena🥲 regl olacak gibi ama daha şiddetli bugün tansiyonum da düştü çok yorgun hissediyorum
Mervesp Busranur_mnts valla benimde belim cok fena karnım aynı adet olacak gibi tek sorun kan testimin negatif olup idrarların pozitif olması benimde vucut herhalde kanda göstermedi
Cansu9134- Kizlar benim reglim 11-12 Mart gibi. 9 martta erken gebelik testi yapsam sonuc alir miyim? Yoksa beklemeli miyim?
Dilan-dag Esradenizaltunbasss olsun vardır bunda da bir hayır bende 5 gün kala yapmıştım heveslenip yapıyoruz hepimiz
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 hadi çok sevindim bende şimdi predictor olanla yaptım yine öyle ince bir çizgi bugün regl 2 gün var bugün gidicem bende kana 🙏🏽