Nurellaaaaaaa1212 Mervesp aha nasıl kız ama sende var bişey zaten ya sürekli silik çıkıyo bugün de ver kannnnnnn
Mervesp Nurellaaaaaaa1212 Nurellaaaaaaa1212 kuuzm daha bekleyeceğim ama bencede var 😂bi de bu test baya güvenilir daha belirgin cıktı
Nurellaaaaaaa1212 Esradenizaltunbasss buyurun dostlar buyurun halil ibrahim sofrasınaaaaaa geldi bi pozitif daha
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 sabah yaptıklarımdan daha net çıktı yürüyüş iyi geldi demekki 😂😂seni dinledim yaptım ben normalde bekleyecektim regl 3 gün var diye sigara da rahat içecektim 😂 psikolojik canım istese de istemiyo şimdi
Dilan-dag Esradenizaltunbasss bende bu yüzden direk internetten aldım 5 adet eczaneye gitmekten daha iyidir
Nurellaaaaaaa1212 Esradenizaltunbasss e var işte iyi ki dinlemişsin beni kuşummmm 💕 benim de 3 gün var dur atiyim benimkini de
Dilan-dag Esradenizaltunbasss olsun vardır bunda da bir hayır bende 5 gün kala yapmıştım heveslenip yapıyoruz hepimiz
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 bizim seninle aynı gün zaten ayy hadi inş güzel sonuçlanacak bu defa ben inanıyorum çok dua edicem 🙏🏽🍀
Nurellaaaaaaa1212 Esradenizaltunbasss silik çizgimiz de aynı ? 😂 iyi ki varım ya test yap demeseydim bu gününü monoton geçiricektin 😍
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 vallah sorma yapmıcam diyordum hem günümü beklicem diyordum şimdi gün asla bitmiyor ahahahah
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 vallaha hemde nasılım suan enerjimi dağıtmak için oturdum spor meditasyon ahahahahsh
Nurellaaaaaaa1212 Esradenizaltunbasss kocişe nasıl söyliceksin düşündün mü. Kan ne zaman vericeksn kafamda bi ton soru
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 ajans pazartesi kan vericem direk çünkü doktorum kan sulandırıcı iğne geçirecekti ama diğer şeyleri asla düşünmedim 🤓🤓
Nurellaaaaaaa1212 Esradenizaltunbasss o zaman sen bugün ver bence kanı bende dayanamayıp verecek gibiyim aksam