Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 benim sağlık ocağı şimdi versem hertürlümpazartesine kalacak diye gitmedim açıkçası ama şimdi bulunduğum bölgede daha küçük çaplı yer arıyorum 😂
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 vallaha çalışırken sorun yaşamıyordum da şimdi gidesim gelmiyor hele İstanbul’da bi hastane devlet zulüm yani neyse gittim buldum predictor yarın ilk idrarla da bunu yapcam 😂
Dilan-dag Esradenizaltunbasss canım ben trendyoldan awox aldım erken gebelik testi eczaneye göre baya uygun aldım bide almak istersen diye yazim dedim
Esradenizaltunbasss Dilan-dag yemin ederim sabahtan beri 15 eczaneye gittim dkdkdmfm sormadığım kalmadı hiç adını duymadığım markalar sayıyorlar sonunda bi yerde predictor buldum sabah ilk idrarla deneyeceğim
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 ayy gider parçalarım artık ciddi ciddi bilmediğim beş altı marka saydılar en sonunda dedim adını bile duymadım diyo hiç şikayet almadık ne diye gelecekler ki dedim çoğu aman neyse deyip bırakıyor
Dilan-dag Esradenizaltunbasss bende bu yüzden direk internetten aldım 5 adet eczaneye gitmekten daha iyidir
Nurellaaaaaaa1212 Esradenizaltunbasss ya insanlar işediği çubuğu size mi getirsin getirseler bişey yapamayız diceksinşz yani. Ama ben sizler için artimedi şikayet edicem simdi
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 bende ettim dkfkfkf sabahtan bu yana bu arada 3 test yaptım he son yaptığımı sıvı alımını kesip yürüyüp yaptım o daha net
Nurellaaaaaaa1212 Mervesp aha nasıl kız ama sende var bişey zaten ya sürekli silik çıkıyo bugün de ver kannnnnnn