Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 eczane yok mu yakınlarda ya alsan 🤭 ben de kan vermeye gidicem tekrar birazdan
Nurellaaaaaaa1212 Busranur_mnts var da artimed falan satıyorlar almam onları 😂 kargo mesajı gelmiş yetişir bugüne inşallah
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 canım ben sabah test yaptım 2. İdrarla yaotım testim direk böyle oldu 5-10 dakika sonra o çizgi kayboldu baika silik çizgi flnda çıkmadı test bozukmu acaba yoksa böyle olması normalmi
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn ay bilemedim k ibari gözüken bi çizgi var ama. Baska test yok mu elinde
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 yok canım olsada yapmak istemiyorum ya inanki negatif gördükçe morelim bozuluyo
zehranur0113 Nurellaaaaaaa1212 canım artık test yaptın mı benim bu gün çatlamadan sonra 10 günüm awox marka erken gebelik testi yaptım silik çizgi dahi yok umudumu kaybettim
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn vae kuzum bel ağrısı ağız kuruluğu sık idrar üşüme tansiyon düşmesi yüz sıcaklığı var da var
Mervesp Nurellaaaaaaa1212 kuzum ya ben yaptım ama bu awox da kendi çizgisi oluyor mu kafayı yiyeceğim. Baksana testime
babyylve_ Nurellaaaaaaa1212 testlerın pozitif çok şükür çok sevındım rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻