Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli eylem seni de direkt kız hissediyorum ya bence seninki de kız. Benim ki olursa kessssin erkek olur bu sefer 😂
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 ay hadi inşallah canım 🙏 sağlıklı bir kız olsun. Senin de Allah gönlüne göre versin balım
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 allahıııımmmmm bu ne tatlılıktır tam bir bal yanak. Maşallah cidden çok güzel bi çocuk ❤️
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli kendine suc ortağı arıyor kız 😂 kardesinin adı ne diyince ömer diyor ömer kim bilmiyoruz mdmdldl
Aysgl97 Erken gebelik testim yoktu bende sabah kaset test yaptım. Sanki çok az silik bir çizgi görüyorum yada görmek mi istiyorum bilmiyorum.
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 eczane yok mu yakınlarda ya alsan 🤭 ben de kan vermeye gidicem tekrar birazdan
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 canım ben sabah test yaptım 2. İdrarla yaotım testim direk böyle oldu 5-10 dakika sonra o çizgi kayboldu baika silik çizgi flnda çıkmadı test bozukmu acaba yoksa böyle olması normalmi
diesa_6 Nurellaaaaaaa1212 ben de normalde 8inde adet olmazsam yapcaktım da dayanamadım yaptım test😅 foto atmayı bulursam atıcam