Nurellaaaaaaa1212 Meryemm46 kuzum aetimed galiba bu bilmiyorum cok insanı yanılttı ya vae ya da yok diyemiyorum :(
Meryemm46 Nurellaaaaaaa1212 yarın alacağım testlerde cikmiyinca giitmek istemiyorum baklm hayrlisi olsun bu kurumada veriyormu
Mervesp Meryemm46 canım seni umutlandırmak istemiyorum da benim dün bu testi yaptım böyle cıktı bugünde awox yaptım gölgeli çizgi cıktı ama işte emin olamıyoruz kan testi olmadan erken olduğu içün
1oglanannesi Nurellaaaaaaa1212 lady diye bi marka kocama avox markasını sormasını istedim bakalım bulacakmı belki onu yaparım
1oglanannesi Nurellaaaaaaa1212 bakalım belki bulur bulmazsada erken hamilelik testlerinin yanlış gösterme olasılıgı az zaten
Nurellaaaaaaa1212 Mervesp ay merve ikimizde bat 10 ikimizde ovülasyon takip ettik ve ikimiz de silik çizgi 😂😍
Meryemm46 Mervesp aa daha varmış seninki bakım yarında başka testde. Çıkmasa yok demek eyer varsa nebilim yani hayrlisii olsun
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 dün gittiğim hastaneye gidicem yine kayıtta belli olmaz ama doktor sistemde görürü mü zaten beta bakmışlar diye