Nurellaaaaaaa1212 Bglmmrn bi tane daha geldi üçledik 😂 görüyorum ama emin olamıyoruz işte. Yarın tekrarlayalım hepimiz. Allahım postuma gelen hamile kalıyor çokkk şükürrrrrrrr 💕
Nurellaaaaaaa1212 Bglmmrn ben koyulasınca veririm varsa eğer. regl tarihi geçince vermek daha mantıklı geliyor bana
Sevdaaa121 Nurellaaaaaaa1212 aslında erken vermekte bir yandan iyi oluyor benim idrar yolu enfeksiyonum varmış ilaca başlattı doktor öyle bir sorun olursa erken müdahale ediliyor
Nurellaaaaaaa1212 Sevdaaa121 ben herşeyimr baktırdım kuzum geçen ay o yüzden sıkıntı olcağını sanmıyorum
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 yarın vercem tekrar yine acile gidicem bu sefer ne bahane uydursam kfknfkn gebelik desem açarlar mı kayıt yenii gebeyim ağrım çok desem
Nurellaaaaaaa1212 Busranur_mnts yok yavrum migrenim var ilaç içmeden geçmiyor ama gebelik şüphem var de
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 dün gittiğim hastaneye gidicem yine kayıtta belli olmaz ama doktor sistemde görürü mü zaten beta bakmışlar diye
Nurellaaaaaaa1212 gizem_esmr yq benimki gibi işte gölge gibi duruyor dimi benim de bat 10. Ayy valla bu ay bereket ayı oldu bizlere
gizem_esmr Nurellaaaaaaa1212 bir iki gun koyulasicak mi diye bakicam ona gore kan vericem insallah canim vardir hepimizde 🩷
Nurellaaaaaaa1212 Meryemm46 kuzum aetimed galiba bu bilmiyorum cok insanı yanılttı ya vae ya da yok diyemiyorum :(
Mervesp Meryemm46 canım seni umutlandırmak istemiyorum da benim dün bu testi yaptım böyle cıktı bugünde awox yaptım gölgeli çizgi cıktı ama işte emin olamıyoruz kan testi olmadan erken olduğu içün