Selindikci35 Nuraydiyebiri insallah canim ayni sekilde bnmde kanamam olmadi cok sukur..Gunluk hayatimizi etkilemio ama daha dikkatli davranmak gerekio tabi..Senin yukari dogru cikio demekki..Kontrolunde hayirli haberler alirsin insallah
Dderryaa Selindikci35 tmm canım benmde vajinam çok kötü 1 haftadr kemikler geriliyor gibi bi Ağrı oluyor korkuyorum
Selindikci35 Dderryaa korkma cnm stres en buyuk dusmanimiz..Kontrollerini ve doktorun dediklerini aksatma yeterki..Ama soyle doktoruna ztn bakacaktir kndiside
edaozdxx Selindikci35 amin cümlemize. Kendine dikkat et. Doktor uyarmadı diye kendini yorma. Ayakta çok kalma. 😞 ben hiç söz dinlemedim çok pişman oldum.
Merveprms Selindikci35 inşallah zamanla çıkar hepimizinki insan internette araştırdıkça moralmen çöküyor bebeğide etkiler yani
Nryseda Selindikci35 sağol canım benim. İnternetten çok araştırdım. Çok okudum. Çok araştırmamak lazımmış. Herkesin hikayesi farklı sonuçta
Znr Selindikci35 ben 30 haftalık hamileyim ve ne yazıkkı çıkmadı plesanta yukarı sezaryen olacagım kesinleşti artık ,umarım sizin çıkar bebek büyüdükce
Sedam Gizemyunusduman Selindikci35 kanaman olmayınca korkma emin ol bebeğin büyüdükçe o da yukarı çıkıcak duan et şükret