Yenigebes evet dikişli iken taktım. Doktor tavsiyesi ile aldım. Hastaneden gelir gelmez kullanmaya başladım. İkinci doğumumda hastaneden çıkarken takarım muhtemelen. Normal doğum olunca o kadar etkilemiyor sanırım da sezaryende öyle olmuyormuş, bizzat yaşadım. Tuhaf bi his oluyor, sanki doğum yapıpta kurtulmuş gibi değilde sanki karnını tamamen boşaltmışlar gibi bi boşluk hissi mi desem yani anlatamıyorum ama yürümede zorluk oluyor. Ben korse taktığım zamanlarda sadece kalkarken destek aldım sonra kendim rahat yürürdüm ama korsesiz yürümek çok zorluyor. Dikişlerimde sarılıydı, hergün pansuman yapıldı sarıldı, korsenin asla zararı olmadı. Dikişlere pansumanı herkeste yapmıyormuş, benim doktorum yap demişti. Duşa girerkende su geçirmez bant yapıştırıp girmiştim, yine doktorumun tavsiyesiyle, yine bazı doktorlar direkt duş alabilirsin diyormuş. Ben bu yaptıklarımla dikişlerimden yana asla bir problem yaşamadım
Benim yaşadığım tek problem, bebeğim emmedi, göğüslerim şişti, mastit olmaktan çok korktum. Tam 20 gün sürdü, ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah. Şiştiğim için kendimide sağamadım. O yüzden en önemli tavsiyem bebek emse dahi mutlaka kendini sağ göğüslerini boşalt