GmzHzn denizuhal 41+2de kızımı dogurdum şimdi 21 haftalık ogluma hamıleyım bakalım bu ne zaman gelecek
Tugba2794 denizuhal evet bebeklerım hep acelecıler erkenden gelmek ıstıyorlar bız bır sekılde oyalıyoruz 🤣🥰 1. 32 de gelmeye calıstı 2. 29 da🙈
Ssss12 denizuhal ilkini 38.0 da aldılar bu küçük hanımı da cuma günü 36.2 de alcaklar yorumu gören anneler bol bol dua edin bize olur mu ? Kronik hastalıgımdan dolayı erken doğum olcak malesef bebişim inşlh sorunsuz doğar her ikimiz de kurtuluruz inşlh 🙏🏻🌸
gulzaadee Liimon bende yüksek dozda enfeksiyon varmış aslında geçen hafta kontrole gitmiştim ve bir şey yoktu . Bendeki enfeksiyon bebeğe geçtiği için erken doğum olmuş şuan yoğun bakımda antibiyotik tedavisi başlandı enfeksiyonu atmasını bekleyeceğiz
Marryy denizuhal inan ki onu ne kadar taşıdıysam bunu da bir o kadar erken doğurmak istiyorum 😄bugün nsty girdik tık yok .. yoruldum artık doğuraydım fkfjj
Zynp5338 Yasmncm elhamdülillah girmedi ilk bı iki saat yoğun bakımda gözlem altındaydı. Bir sorun görmeyince yanıma getirdiler hemen çok şükür
Yasmncm Zynp5338 masallahh ben de 36+2yim birkaç gün içinde sezaryen olacağım dariisi başımiza inşallah
gulzaadee Liimon idrar yolu enfeksiyonu varmış tam net bir şey söylemediler ama sendeki enfeksiyon bebeğe geçmiş ve bebek içerde sancılanmış ve kanala girmiş dediler ben acile geldiğimde nstde sancı çıkmadı ama açılmam 6cm olmuştu 1 saat içinde de doğum oldu
Deniz0003 gulzaadee rabbim şu ramazan ayının hürmetine tüm evlatlarımızı sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin
yildizz83 Hiç sancı vs olmadan suyu veya nişanı gelen oldu mu hanımlar 39+1deyiz ilk hamileliğim merakla sabırsızlıkla bekliyoruz 🫶