Babyyyy15 denizuhal 40. Haftada oldu zorunlu sezaryenle kaka yapmıştı , ikincide 34+3 ama gec gelir herhalde 😅😅
Anneeadayi -Morcivert- doktorum bekledi valla bi sorun yoktu çok sukur 2. İdi normal olcak diye sonunda suni ile oldu
Zynp5338 Yasmncm elhamdülillah girmedi ilk bı iki saat yoğun bakımda gözlem altındaydı. Bir sorun görmeyince yanıma getirdiler hemen çok şükür
Meraldeger Bize de dua edin 23+5 rahim ağzı açıklığı olmuş serklaj için geç kalınmış hastaneye yatırdılar beni gelmemesi için dua ediyoruz 💙🥹🤲🏻
cvn4941 denizuhal ben 37+4 te yaptım ilk çocuğumu şimdi ikinci gebeliğim umarım yine güzel geçer doğumum şuan 27+3 deyiz
Mervecimmm İlki 37+2 su gelmesi ve sezaryen İçin tam 39’a gün verdi doktor. Şuan 37+3’üm ablası gibi olacak diye korkuyorum bugün hafif bel ağrılarım var
gulzaadee 61kubra_ evet ama ciğer geliştiriciden 2 saat sonra doğdu bebek daha erken vurulması gerekiyordu dediler
Beyzanur3 denizuhal ilk doğumum 40+3 suni sancı almıştım inşallah bunda o kadar beklemem şuan 27 haftalık hamileyim😊