hyhyk Aren21 benimde öyleydi yediklerimden ve keseden hep kız denildi ama bugün gözlerimle gördüm pipiyi 🤭 hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin 🌸💞
AdaEcem hyhyk yaş 35 geçince doktorum perinatoloji doktoruna yönlendirdi. Doktor Erkek olduğu söyledi, bacak arası gösterdi🥹🤲
Bilgeyuce88 AdaEcem bende 36 yaşında gebeyim yaş ileri olunca perinotoloji ye mi gonderiliyor şu an 8 haftalık bebek de merak ettim
Aren21 Elisasu123 rabbim bağışlasın işte ahir zaman çocuk getiremiyoruz artık bari sağlıklı iki meyveden olsun yeterli
AdaEcem Bilgeyuce88 35 yaşı dolunca yaştan dolayı ikili tarama da riskli çıkıyomus. Fetal DNA, yüksek risk taşıyan kadınlara bir tarama seçeneği olarak sunulması öneriliyor. Doktor da istersen yapabilirsin dedi de ben yapmayacağım. Eşim de gerek yok dedi.
Bilgeyuce88 AdaEcem yok bende istemiyorum benim tek yaptıracağım test detaylı ultrason dur diğerleri yaştan dolayı zaten risk diyecek gerek de yok psikolojiyi bozmaya Rabbim verdiyse vardır bir hikmeti diyip beklemek lazım diye düşünüyorum