hyhyk Kızlar buradaki tahmin edenler ve bütün hurafelerin tam tersi çıktı ve koca pipili erkek bebiş geliyooo 🥰💙
AdaEcem hyhyk bacak arası görüntüsu var mı 😆🫣 hayırlı olsun sağlıkla doğsun, benm de kontrol var bugün 18+2 olduk🤲🩵
DogaMom hyhyk benimde tahmin yapanların ve hurafelerin tersi çıkmıştı. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin 🫶🏻
hyhyk AdaEcem ayy bir sürü görüntüsü var ama ben pek anlamıyorum atarım birazdan 😀 sizin cinsiyet belli mi 🥰
AdaEcem hyhyk 15 haftalıkken oğlum olacağını öğrendim özel hastanede. Bugün de şehir hastanesindeki doktorum da şöyler inşallah 🤲
hyhyk AdaEcem ben 15+6 haftalığım şehir hastanesinde öğrendim canım sanada söylerler büyük ihtimalle 🥰
AdaEcem hyhyk yaş 35 geçince doktorum perinatoloji doktoruna yönlendirdi. Doktor Erkek olduğu söyledi, bacak arası gösterdi🥹🤲
Aren21 hyhyk sağlıcakla gelsin inşallah 🙏 küçük prens 🤴 tahminler kese üzerine mi hurafelerlemi yapıldı ,bende çok merak ediyorum ve kaç haftalık şu an 🤭
hyhyk Aren21 burda kese üzerine yapıldı canım ve hepsi kız demişti hurafeler ve belirtiler de coğu kız yönündeydi 😀 15+6 haftalık şuan senin kaç haftalık 🥰
Aren21 hyhyk 12 haftalık şu an herkes keseden ve yediklerimden ,kıza benziyor diyor ama ben hiç bişi hissetmiyorum anlamadım 😇
hyhyk Mhra5 bana çok hareketli dedi sonra koca pipili bi erkek geliyo dedi hatta ekranı banada gösterdi 🥰gitmeden önce çikolata yemiştim onun etkisi heralde 🤣🤣
hyhyk sngl3875 bana o haftalarda hiç söylememişlerdi ikili teste gittiğimde bugün ilk kez öğrendik çok şükür doktor banada gösterdi ekranı hatta 🥰
Elisasu123 hyhyk bizde yarın öğrenecek eğer bebeğim gösterirse erkek istiyoruz tabii en önemlisi sağlıklı olması bizim hurafelerde kız diyor bklm
Aren21 Elisasu123 hayırlısı sağlıklı olsun aynı ben de gönlümden geçen o bir kızım var bir de erkek olsun yeterli 🥰
hyhyk Aren21 benimde öyleydi yediklerimden ve keseden hep kız denildi ama bugün gözlerimle gördüm pipiyi 🤭 hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin 🌸💞