Meryemld Meral_63 erkek Ekşi yemek Bol bol kusma Esasen akşamları kusma Et tavuk iğrenme Çok uyku hali İlk başlarda çok bel ağrısı Bendeki tepkiler bunlardı canım
Meral_63 Meryemld kişiden kişiye değişir demek ki Rabbim kolaylık versin bize hamiş annelere bide ilk gebeliğim 🥲
Emelcannn Normalde salatalık turşusu yiyen biri değildim ama hamile olduğumu onu aşerince anladım genel olarak ekşi tuzlu yiyorum bu aralar tatlı da yiyorum 10 haftalık şuan henüz cinsiyeti belli olmadı 🥹😂
Meral_63 Emelcannn tatlı tuzlu baharatlı serin içecek ler ne verdiyse Allah hepsini yiyorum eksiye ayrı düşkünüm ama
Meral_63 Aselimse Benim dün öyle oldu agliyacak derecede ağrı girdi KORKTUM bebeğime bişey olur diye çok şükür geçti
Emelcannn Meral_63 bende öyleyim işte ama mide bulantım çok ağır geçiyo ondan sürekli yiyemiyorum ama saat başı acıkıyorum
Smeyye_9195 Leylasiva21 genelde sağ erkek sol kız derler oda hurafe demekki. Benim kızım sol taraftaydı şuan hamileyim buda sol tarafımda bakalım cinsiyeti ne
Anneyimmmben Meral_63 oğlumda da kızımda da tatlı yedim, ikisininde kesesi yuvarlakti , oğlum sağ tarafında kızım solumda döllenmiş, ikisinde de karnım sivri büyüdü, ikisinde de bulantım oldu 😁 yalnız bu ara ekşi de canım istemeye başladı
Tazegelin12 Meral_63 ilk çocuğum erkek ayak üşümesi karnın aşagıda olması mide bulantısı falan olmaması 2. Çocuğum kız aşırı mide bulantısı halsizlik karnın top gıbı olması 3. Bebeğim erkek ayak üşümesi karnın aşagıda olması mide bulantısı vs. Olmaması çocuğu tutuyo benım 😂
Eda-54 Meral_63 ekşi kız tatlı erkek derler ama benim canım sürekli tatlı istedi cinsiyetine detaylı ultrasonda da kız dendi hurafeler yüzünden acaba erkek mi kandırıyor mu düşündüm hatta bi süre 😁
Aley2635 Meral_63 ye tatlıyı doğur hakkıyı demişler ama ben hep tatlı aşermeme rağmen kızım oluyor 🥹🤷🏻🩷
Tugba2794 Meral_63 ekşi yiyenın kızı olur dedıler bence alakası yok kızımda da oglumda da hep ekşi istedim 1. Kız 2. Erkek ayırt edıcı bir durum yasamadım aadece erkek olacağını hissettim ♥️🥰
Nur_Erdugan53 Meral_63 Canım senin şu an haftanın güzel kraliçe haftası 8 9 10 hafta olsun görürüm ben o zaman seni
Nur_Erdugan53 Meral_63 zaten o haftalarda kalp atışı ile bebeği görebilirsin mide bulantısı olmaz hatta kendini daha çok iyi hissedersin sonra burnundan gelir🤭🤮