Nur_Erdugan53 Meral_63 zaten o haftalarda kalp atışı ile bebeği görebilirsin mide bulantısı olmaz hatta kendini daha çok iyi hissedersin sonra burnundan gelir🤭🤮
Emelcannn Meral_63 bende öyleyim işte ama mide bulantım çok ağır geçiyo ondan sürekli yiyemiyorum ama saat başı acıkıyorum
NurCeren00 Meral_63 kız yükü tuz yüküdür ağır olur derlerdi, kızda sadece uykum oldu. Doğru söylüyorlar zannetmiştim. Ta ki erkek bebeğe hamile kalana kadar. Uyku, bulantı , kusma, vücut ağrısı kendimden geçtim. Allahtan bulantılarım 3. aya girdiğimde geçti.
Merveoz Meral_63 çok istiyorum ama oruç tutamıyorum gece gündüz mide bulantım kusmam var niyetlensemde boşa gidiyor orucum 😔 doktorum herhangi birşey söylemedi tut veya tutma diye
Meral_63 Merveoz Rabbim sana kolaylık versin sıkma canını bebeğin sağ Salim kucağına aldıktan sonra kazasını tutarsın inşallah 🥲🐣
nurisssko İlk 3 ay aşırı mide bulantısı yaşadım 4-5 aya kadar tatlı görsem kusucak gibiydim tuzlu şeyler yedim hep.✅karnım top gibi erkek karnı❌ diyorlar ama fetal DNA yapıldı 34 haftalığım kız bebisko