Phyloo Fatmanoyan değil canım göğsüm hiç ağrımadı kızımda canım da ekşi tatlı baharatlı herşeyden çekiyordu bu söylentiler tamamen hurafe
Manolyamm65 Aserme olarak bişey olmadı bende ama merak edenler mor lahana testi bence kesinlikle doğru. Denendi onaylandı ,😂
Phyloo Fatmanoyan hissettiklerini söylüyorlar tutan tesadüfen tutuyor ilk çocukta herkes erkek karnı dedi sivriydi benim karnım kız çıktı sadece annem sararmışsın yüzün şişmiş kız dedi tek o bildi
Meral_63 staRmama 🫣 hayırlısı hangisiyse o olsun kısmet neyse o olur zaten ilk gebeliğim kızda olsa erkek te her ikisi evlat sağlıklı sağ Salim kucagimza alalım yeter
Meral_63 Ebru_ebru amin inşallah 6+3 oruç tutuyorum inşallah zararı olamz doktor olmaz dedi ama size de danşım bilgili anneler vardır
Ebru_ebru Meral_63 Öncelikle Allah kabul etsin canım🙏 ben tutmuyorum doktoruma sordum önermiyorum dedi yurtdışında yaşıyorum ilk ve son 3 ay bebek için önemli o yüzden önermediği için bende tutmuyorum canım ☺️
ArasMom__ Meral_63 ben hep ekşi yedim oğlum olucak ama bence kız erkek ile alakası yok tüm gebelerde ilk aylarında bulantı tiksinme olduğu için pek tatlı şeyler yiyemediği için limon turşu tuzlu falan anca yiyebiliyorlar.
Meral_63 ArasMom__ benim 6+3 çok şükür mide bulantısı yok 🫣 baş ağrısı az var bakalım nereye kadar gidecek bide kasık ağrısı oluyor arada
MervEslinArden Meral_63 Solda hissedilen kız sağda hissedilen erkek dediler doğru çıktı. Cennet hurması çekirdeğini yarıp kaşıksa erkek çatalsa kız dediler kaşık çıktı hep erkek doğru. Makasa otur kız bıçağa otur erkek dediler 5 kez bıçağa oturdum erkek doğru 😅😅 Başka hurafe uygulamadım bunlarda çıktı 😅
Meral_63 MervEslinArden solda erkek diyiloyor burda olan aklımda karşıtı vala solda erkek dedi sağda kız dediler 🤷🏻♀️ ancak detaylı ultrason cihazını bakacaz öyle beli eder
ArasMom__ Meral_63 benimde başlarda mide bulantısı kusma yoksa ama tiksinme oluyordu. Evet o haftalarda kasık ağrısı olacak adet ağrısı gibi ağrılarda olacak yinede dikkat et
YavruKurtveAnnesi Meral_63 benim ilk kızm sagdaydi. Simdi hamileyim solda buna da doktor kız dedi bence sağ solla alakasi yok😅