Bounty İnanılmaz bel ağrısı dışında pek belirtim olmadı bir de göğüs hassasiyeti midem hiç bulanmadı uyku ara sıra abartılacak kadar değildi canım hiç tatlı istemiyor 4. Aydayım bebiş erkek bence söylenen şeylerin çoğu hurafe 😅
Ftmaa0 Meral_63 oğlum da full et tatlı yedim kızıma hamileyim aynı sekil devam tatlıdan etten oğlum da hıc bulantı vs olmadı kızım da sabahları hafif geçen bulantı larım oldu sadece hemen hemen aynıydı ikisi de sağımda
FtmaGlr Meral_63 Hiç inanmıyorum, şahsen ilk başlarda ekşi şeyler yerdim şu an tatlıdan kopamıyorum ve kızım olacak 🙂
Esma006 Meral_63 yok ekşi acı çok yedim normal hayatta yerim ama nar ekşili acılı çiğköfte canım çekerdi oğlum olacak inşallah ❤️
Basakparlar Meral_63 ilk haftalar sağolsun annem buzluğa vişne koymuş onu öyle çıkartıp buzlu tuza batırıp batırıp yedim ve 1 ay boyunca kornişon turşusu yedim oğlum olacak 🙃
Esma006 T2511- valla kontrollerde bı sıkıntım olmadı çok şükür ama siz yinede sorarak yiyin ben sormadım
Fatmanoyan Phyloo o da belirti degil demekki bilmiyorum artik komşum demisti , herşey nasip kısmet işi Rabbim ne derse o olur
Phyloo Fatmanoyan değil canım göğsüm hiç ağrımadı kızımda canım da ekşi tatlı baharatlı herşeyden çekiyordu bu söylentiler tamamen hurafe
Phyloo Fatmanoyan hissettiklerini söylüyorlar tutan tesadüfen tutuyor ilk çocukta herkes erkek karnı dedi sivriydi benim karnım kız çıktı sadece annem sararmışsın yüzün şişmiş kız dedi tek o bildi