Bebegiiim Tontisannecik 70 kilo civarı hamile kaldim canim cok kilolu degilim bence yani kendimi öyle avutuyorum😂
Bebegiiim Aranızda egzersiz yapan varmi kızlar acaba işe yararmı dokuz ay boyunca yapsak eritirmiyiz bazi yerlerimizi
senayck Bebegiiim Ben 74kiloyla başladım 5.ayda belli olmaya başladı 28 haftalık olcaz 5kilo aldim yandan artık çok belli baya ileride duruyo önden hala belli degil gibi karnim yeni yuvarlaklasti
Bebegiiim senayck Bende bu kiloyla hamile kalmıstım suan 76 yım 3 aylık olucam heralde benim karnımda pek belli olmiycak 😑
nes94 Bebegiiim kız ben 14 haftalık hamileyim 47 kusur kiloya düştüm bende daha hiçbişey belli olmuyo anca yatınca elini koyunca anlasiliyo gobuscuk varsa şuan anlamaman normal bosverr o göbus kocaman olcak ilerde rahatına bak :))
Essraa2 Emine82 ya amma takıldınız bu benim ikinci hamililğim yani 300 280 ikiside bi elma kadar yok gibi bişi yani çıkmaz tani göbek anlamında söyledim..
Gamzelibebek Bebegiiim kilolularda kilodan dolayı daha geç belli olurmuş karın. O yüzden endişelenmeyin bence.
Aysgl1119 Canım ben 5 aylık oldum yeni yeni çıkmaya başladı. Bende de vardı o göbekten bazen ayırt edemiyorum acaba bebiş mi yoksa benim yağlarım diye 😂😂
Halvaci Bebegiiim ben 1.66 boyundayım 76 yla hamile kaldım hemen çıkmadı karnım 5 ayı buldu sonra çıktı şuan dada 90.6 olmuş kilom ama 38 hafta da sezeryan olacam bu pazartesi çatı darlığından ve bebeğin korosundan dolayi