Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 aynen öyle hayırlısı bakalım yumurtlaman nasıl ya uygulamayla flan uyumlumu benim eski düzene göre adetten 7 gün sonra olurdu yani ben öyle anlıyodum bakalım eski düzen oturcakmı
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 yumurtlamam da sorun yok da kuzum çatlamadan sonra doğru düzgün silikleşmedi hatta koyulaşıyor gibi ufak ufak anlamadım ki bende. Sorduklarım gebelik olabilir diyorlar çözemedim bende. Yumurtalarıma baktı doktor çatlamaya falan bi sorun yoktu
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 anladım canım gebelik olabilir ozaman kıız siliekleşmiyosa bende öyle duymuştum yada 2 keremi yumurtlama oldu acaba bu ay
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 baya koyu ya peki afedersin akıntın falan oluyomu yani pik günü gibimi çünkü nerdeyse silikleşmemiş gibi
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 son 5 gün aynı koyulukta gözüküyo sen 2 3 gün sonra bi erken gebelik testi yap canım 🤗
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 akıntım var da yumurtlama gibi değil yumurtlamada bayağı kasıklarım ağrır bacağıma vurur suan ara sıra vur kaç yapıyo. Belim cok ağrıyo hazımsızlık yanma var göğüslerimde kaşınma var bilmiyorum ki silikleşmesi lazımdı iyice
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 5 gün nerdeyse aynı gözüküyo hiç fark yok gibi inşallah güzel haberlerini alırız kuzum yaa
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 tabii düşükten sonra folik asitle decavite başladım hemen biraz değerim düşüktü. Decavit bitti o ay folik asit devam
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 şifa olsun inşallah bana folidoce die bi folik asit söyledi düşündüğün ay içebilşrsin dedi sen ne kullandın folik asit