Nurellaaaaaaa1212 Şaka şaka kızlar midem yanıyor evet ama hamile değilim kdmdodl maksat biraz makara olsun. Ama kızımı da mide yanması ile öğrenmiştim. Eczaneden gaviscon rennie ve gebelik testi alarak kdkdkdk
Mervecimmm Nurellaaaaaaa1212 ay mide demeyin bu gece bana 37+3’üm onca haftadadır ilk defa bugün mide yanması yaşıyorum. Yanmadan uyuyamıyorum
Nurellaaaaaaa1212 Mervesp kız ağzımda ya midem. Ben kzıımda da böyle olmustum. Diğer belirtiler psikolojik olabilir de bu kusturdu afedersin yani çok gerçek
Nurellaaaaaaa1212 Mervesp daha cok yok mu adete. 2 gündür ramazan telaşı öyle yorgunum ki belim mahfediyor varya
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 bana bekleme dedi de bu ay yeni yumurtlama takip ettim. Tuttuysa tutmustur bakalım. Ne zaman hazır hissedersen canım zaten rahim hazır değilse tutmuyor bebeği
Nurellaaaaaaa1212 Mervesp yumurtlamadan 6 gün sonra rahme geliyor gömülmeye başlıyor orada tutunuyor o da 6 gün sürüyor kana beta salgılamaya baslıyor
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 aynen öyle hayırlısı bakalım yumurtlaman nasıl ya uygulamayla flan uyumlumu benim eski düzene göre adetten 7 gün sonra olurdu yani ben öyle anlıyodum bakalım eski düzen oturcakmı