TugceOrak Ay her gün görürdüm bu başlığı, özenirdim ☺️ İçim bi hoş oldu totom tutuştu çok az kaldı diye ya 😀 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 ♥️
Pinarkorkmazer TugceOrak maşallah Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin benim de son 20 kaldı♥️ hiç karnımdan çıkmasın istiyorum bazen çünkü hareketleri karnımda hissetmek çok güzel bazen de çıksın yüzünü göreyim diyorum 😂
TugceOrak Kumsal28 benim de muhtemelen sezeryan olacak gibi ☺️ sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil
TugceOrak mucizebebegimmm valla bana da öyle geliyordu hep, şimdi nasıl geçti hiç anlamadım bile 😊 hepimiz sağlıkla alalım canım kucağımıza ♥️
Baharcakirogullari Ben de 99 u görünce oh be falan demiştim şu an son 54 gördüm diyorum ne oluyor zaman sanki su gibi akıp geçiyor 🥹
TugceOrak Baharcakirogullari ay oh be demedim hiç yaaa, aksine hüzünlendim aynı bedende olmayacağız diye 😢 gerçekten çok hızlı geçiyormuş
TugceOrak Pinarkorkmazer yaaa aynıyız resmen. Oturdum karnımdan çıkacak diye ağlıyorum şuan 😀 Hem bir an önce kokusunu içime çekmek istiyorum hem de hep benim bedenimde yaşasın istiyorum 😀 Annelik delilik ya resmen
Pinarkorkmazer TugceOrak ben de dün eşime karnımdan çıkmasın diye söylerken ağlıyordum 😂😂 eşim de bir an önce kızımı bana ver diyor 😂😂
Pinarkorkmazer TugceOrak diyemiyorum Allah razı olsun dokuz aydır tüm işleri o yaptığı ben hep yattığım için dilim varmıyor😂
sd18 TugceOrak bu başlığı ben de atmıştım zaman öyle hızlı geçti ki o günden bu yana doğurmama sayılı günler kaldı 😅😅