-37- Gzm122 canım benim çok küçük bir araba tentesini ayarlasanda başi değiyor ve oturma yeri 11aylık bebeği almadı bende onu alacaktım o ama görünce onun genişletilmiş halini big olarak satışa sunmuşlar onu tercih ettim.senin tercihin tabiki güle güle kullan
-37- Gzm122 aynı özellikler ve diyorsun da alt ve arka sünger kısmı görünüşü bile farkli biz kapanış kolaylığı yüzünden Neo iki tercih edecektik ama yanyana arabaları görünce bir de bebekli müşteriden çocuğunu oturtmasını rıca edince gerçekten ileri zamanda yeni bir arabaya ihtiyaç duyacağımızı anladık ama tabi bu bizim tercihimiz yoksa aldığınız arabaya kötü dıyen yok ama gördüğümü yapılan yorumları ve belli olan bır durumu söylemek zorundayım yoksa begendıgımız araba aynı ama bize göre olumsuzluğu çoktu zaten olumsuzluklar yüzünden big çıkarılmış onun ekskliğini tamamlamak için.neyse sağlıklı günlerde kullanın
Ananim Hellobeybii ya indirim bilgisi çok iyi geldi çoook teşekkür ederim 🥰 güzel günlerde kullanın inşallah ❤️❤️
monica50 joie litetrax travel sistem aldık, tek elle açılıp kapatılıyor öyle travel sistemler için söylendiği gibi hantal da değil bence. çok hafif olan arabalar konforsuz göründü gözüme bebişim rahat etsin 2 kilo fazla olsun