amamoms
Bu düşünceyi yakın zaman da sıklıkla yaşamış biri olarak size en yakın zamanda ki örneğini verip yardımcı olmak, motivasyon etmek istiyorum. Kızlar iyi okuyun 😊 Ben ilk çocuğumda ilk denemede hamile olmuştum. Oğlum 4 yaşına girdi dün ve biz aylar öncesinden 2. Çocuk için çalışmalara başlamıştık. Hemde ovülasyon takibi ile çalışmalarımız boşa gitmesin diye… Ve adetimden 16 gün sonra yumurtuyorum.😅 neyse 5. denemede de olmadı. Çift çizgiler çıktı ama kan testi negatif. Peşine hemen adet filan derken. Arkadaşlarım dedi ki kafandan çıkar o düşünceyi o zaman olur, hatta ilişkiyi çok arzuladığın bir gün dene, çocuk için değilde çılgınlar gibi ilişki istediğin zaman dene dediler. Neyse 6. deneme ayındayız ve yumurtlamama daha 6 gün varken biz keyfi deneme yaptık kızlar. Yani çocuk için değilde o an istediğimiz için. Sonra dedim dur bir ovülasyon testi deneyim nedir bu istek arzu…meğer yumurtlamışım hatta Son adetimden 10gün sonra. Tabi biz hemen diğer günleri de değerlendirdik. Son değerlendirdiğimiz çatlama gününden sonra bende bir ağrı anlatamam hemen gidip 4. Gün erken gebelik testi yaptım hafif silik çizgi hemen hastaneye gittim tabi kanda negatif. Neyse üzülüyorum filan 9. Gün oldu dayanamayıp evde yine test yaptım ama bu sefer 4 farklı markanın ve hepsinde de silik çizgi vardı… 10. Gün de gidip kan verdim veee pozitif. Bu sefer tuttu arkadaşlar. Şuan 1 aylık hamileyim. Yazdıklarım Uzun oldu ama motive edici oldu eminim.😊
Dilerim Rabbim sizlere de hayırlı ve kolay bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin Aminnn.🙏😊 Neymiş önenli olan nokta, denerken akıldan atmaktan çok durumu hazza çevirin, anı yaşayın. Ben denedim tuttu. Darısı başınıza.🙏😊