serap28 amamoms Şöyle benm üçüncü hamileliğim ikinci kızımdn snra adet düzensizliğim oldu ilk başlarda her 2 ayda test veriyordm resmen okdr sıkılmştm olmasın istemiyordm korunuyorsn ama illaki arada kaçak oluyor nyse bunda da geçti bişeylerden tiksinmeye başlayınca anladım 😅😅 Halbuki koltukları yıkadım o koltuğu ordan oraya çekiştir sandalye masa derken baya ağır kaldırdım aslında çnkü hep boş çıktığı için öyle sanıyordm lakin tiksinti gelipte ben test verince gördüm süpriz dedi bna😅😅
Gulce35 amamoms Allah sizden de razı olsun 🌸 ben de çok duygulandım güzel haberlerinizi bekliyorum ❤️❤️❤️
Nurk24 amamoms bizde öyle oldu her ay bekledim regl oldum ağladım 9 ay sonunda tatil hazırlıkları yapıyorduk o ay asla düşünmedim hatta gecikince inşallah tatilde hastalanmam dedim artik 11 gun gecikince eşimin ısrarıyla test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 🙂
amamoms Nurk24 eşimde çok istiyor benim gibi, ben kafamdan atsam da o sürekli en ufak gecikmede hatırlatıyor bana bu defa bişey var bence diye gecikmenin 1. Gününden başlıyor test almaya🥹 artık biraz tepkimi koydum bu kez, takmamaya çalışacağız🫠
serap28 amamoms Sanırm sizde düşünüyorsnz bebek kafaya çok takmayın Rabbim nasip eder hayatınızın tadını çıkarın zaten o süpriz olark geliyor 😊
aleynaozalpp14 amamoms evet evet çok doğru yaklaşık 8 aydır evliydim çocuk düşünüyorduk ama olmuyordu düşünerek yaptığında asla olmuyor sonra ümidi kestim olmuyor dedim kafamdan bu düşünceleri attığım an sonraki ay hamile kalmışım şok oldum
Nurk24 amamoms hersey bir yana Allah’ın kulları bebeklerde kaderleri ne zaman gelecekleri belli elbet siz gönlünüzü ferah tutun inşallah eşiniz ve siz güzel haberler alırsınız 🙂
5134 amamoms amamoms Evet öyle oluyor hatta hiç istemiyordum korunuyordum korunmada işe yaramadı Allah size takdir ettimi nasipte var ise oluyor.Ama düşünmeyin dua edin çünkü Allah kişi neyi çok isterse onu verir tevekkül dua🤲🥰🥰
kubracataloglu amamoms evet aynen öyle bana da çok dedi çevrem. Ama kafama ister istemez yakıyorum ummadığımız anda gelecek bize sabır edip beklememekten başka çare yok