Hilaldgn M00000 dün gittim kalp atışı duydum karında gözükmüyordubaltsn muayenele bakınca kalp atışınu duydum 7 haftalık şuan 😌
M00000 @ipekveatlas maşallah sağlıkla gelsin🥹🌸 kalp sesi için sağlığı için 3 aya kadar bekleyin diyor YouTube’da ama devlet hastaneleri bize sormuyor zaten kendi dinliyor dimi size sordu mu dinleyelim mi diye ?
ipekveatlas M00000 ben yurtdışındayım özel devlet yok ama kalp atışını dinlemeye gerek yok dedi çünkğ gözüküyodu kalp atışı ekrandan izledik sadece bi bildikleri vardır heralde
M00000 @Hilaldgn sesli olarak mı duydunuz yoksa görsel olarak atışı mı gördünüz. 3 aydan önce ses dalgası sağlığına zararlı diye duydum umarım bi sorun olmaz ama ben duymak istemiyorum diye belirteceğim gittiğimde
Hilaldgn M00000 evet duydum görsel olarak da gördüm ilk kalp atışı dinlenmeli 3 sn süren bişey ve her ultrasona girdiğinizde dinletmez Dr.
bilgemomy Hilaldgn benim de öyle canım çarşamba gideceğim daha yeni oluşum olduğu için normel korkma 💖
Arasa Kızlar bisey sorabilirmyim 26 şubat benim hesaplamam 7 haftalik ama doktor 5+4 haftalik kese var cocuk yok tahlil istedi yaptim yarın gtcem baklim nedcek