Seyma_yldzz EmelDoga o tedirginlik hepimizde tüm annelerde var🥹 Ne güzel inşallah istediğiniz şekilde olur☺️ sağlıcakla kavuşursunuz 🥰
sultanlar Seyma_yldzz devlet hastanesinde o zaman epidural yoktu gerçi şimdi varmı onuda bilmiyorum. Şimdi özele gidiyorum haftaya37. Hafta kontrolüm var epidurali sorucam.
Seyma_yldzz sultanlar sorun sorun özelde yapıyorlae diye biliyorum vajinal doğumda sancıkarınızı azaltıyormuş o kadar acı çekmemiş oluyorsunuz biraz da olsa rahatlıyormuş insan 🌸💕
Sazenin Seyma_yldzz bakalım önce kim doğuracakk 🙃 sağlıcakla gelsinler inşallah 🌸 balık olaydı eydi 😅 koç burcu zor gibi…
Seyma_yldzz Sazenin ya evet 20 mart tam ortası önce balık sonrası koç😁 20 martta tam burç karmaşası. Koçta iyidir ya 🤭 çünkü büyük ihtimalle benim kızçede koç olacak 🤣
Sara_bebek Seyma_yldzz evet canim 10-14 gün geri cekiyorlar kizimda 18 gun geri cekmiştiler 37+3 haftasinda doğmuştu
Sazenin Seyma_yldzz bizimki oğlan 👼 son tarih 26 oluyor benim senin 25 olur ama 9 ay 10 gün olmuş oluyor o tarihler 🤭 ama bakalım ne zaman gelmeyi isterler orası muamma 😅 biraz inatçı oluyor koçlar, balıklar da hassas 🫠 iyi doğum planı yapamamışım🤣
Ftmnnr Seyma_yldzz doktorunuz normal dedi 40 haftaya kadar normal gelmezse Sezaryane öyle alicam dedi sizin belli mi
Seyma_yldzz Sazenin evet koçlar biraz inatçı özelliği varmış ama onun haricinde güzel özellikleride var öyle düşünelim 🤭 liderlik, cesur, girişimci 😁
Sazenin Seyma_yldzz iyiye odaklanmak en iyisi🌸 erken bayram sevinci yaşatırlar inşallah kolaylıkla sağlıkla doğsunlar ✨️🕊