Sara_bebek Seyma_yldzz son 36 gun ogluşa kovuşmaya ikinci sezeryan olucak bi 20 gun falan kalmiştir bence
Seyma_yldzz sultanlar maşallah 💕 2. Doğum olması sizi rahatlatıyor mu yoksa daha mı çok stres. Benim ilk doğumum hiçbir şey bilmiyorun🥹 bilmemek mi iyi yoksa bilmek mi sizce ? 🥰
Esmaaaa_ sultanlar Benim de ilki normaldi. ilkinde soğuk kanlılık vardı şimdiki de biraz süşündürüyır nasıl olacak. gün için de geldi gelecek nasıl gelecek ne vakitte belirti belli olacak diye diye kafayı yiyom bazen 😕 Rabbim kolaylık versin Amin
Seyma_yldzz seyma0661 bende cumartesi gideceğim sezaryen olursa -10 🌸 15 gün falan kslıyor geriye vajinal doğum olursa 25 gün bakalım 🙈🥹
Seyma_yldzz Girlmama ay sağlıcakla gelsin inşallah ☺️ hangisi iyi olacaksa o olsun 🤲🏻 inşallah her şey çok güzel geçer bebişinizde sizde iyi olursunuz. Az kalmış sizinde 💕
seyma0661 Seyma_yldzz bizimki makat geliş ve devlette ilk doğumum onun için kestiremiyorum ne zamana çağırır diye 🙈 insallah çok beklemeyiz ya
Esmaaaa_ Ceren_3333 Rabbim kolaylık versin inşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız Allah’ın izniyle 🤗
sultanlar Seyma_yldzz ilk doğumum sancı süreci uzun sürmüştü birde devlet hastanesiydi ilgi alaka pek iyi değildi 9 sene önce… Hiç bitmeyecek gibiydi , şimdi bu süreç eninde sonunda bitecek biliyorum ama yinede içimde korku panik var.bilmemek daha iyi sanki🫣
EmelDoga Canan1991 37 haftanın içindeyim artık bitsin istiyorum valla sona yaklaştıkça ağrılar artıyor ve bi an önce doğurmak istiyorum 😓
Seyma_yldzz Canan1991 insan hiç anlamıyor zaman nasıl geçiyor. Su gibi akıyor gerçekten 🙈 bende şuan 25 i görünce şaşkının inanamıyorum hala 🤭🥹
Seyma_yldzz aysenuroztunc ya hadi inşallah istediğiniz gibi olur ☺️ benimde 20 marttan sonra olabilir🌸
Seyma_yldzz sultanlar yaa sancı çok uzun sürdüğünde zor oluyor gerçekten epidural düşünüyor musunuz ilk gebeliğinizde yaptırmışmıydınuz
sultanlar Seyma_yldzz devlet hastanesinde o zaman epidural yoktu gerçi şimdi varmı onuda bilmiyorum. Şimdi özele gidiyorum haftaya37. Hafta kontrolüm var epidurali sorucam.