Selim_Alparslan Birbenbirbebek canım bende ilkte böyle bir şey yaşamadım ama ikincisinde cok kötüyüm dogurcam Allahim
Birbenbirbebek Selim_Alparslan bu hisle birlikte bir de sinir geldi kiii tövbe tövbe … suan bunu yazarken boğa gibi nefes aldığımı hissediyorum kız biz napcaz böyleee 😂
Evrim-96 Selim_Alparslan ben de aynı durumdayım 11+4 ama zaten kilom var böyle sanki karnım çıktı önceden yine içine çekerdim şimdi o da olmuyor öyle eşim bile karnın belirgin dedi bana mı öyle geliyor diye düşünüyordum ama bazen bi şiş duruyor şaşırıyorum 😮💨😅
AybenYB Birbenbirbebek bana da oluyor 22+5 karnım resmen taş gibi iğne batırsanız bam diye patlayacak gbi hissediyorum
Canan1991 21+4 den selamlar günden güne büyüyor nefes alırken zorlanan biri olmaya başdım dönerken zorlanmaya başladım bende bakalım 35-39 haftalarda neler yapıcam merak ediyorum
AybenYB Birbenbirbebek olabiliyormuş galiba benim ilk gebeliğim olduğu için pek bilgim yok öğreniyorum 🥹
Evrim-96 Birbenbirbebek hep değil de bazen belki yediklerim ya da içtiğim su etkiliyordur su içsem ne olacak hemen tuvalete gidiyorum 😂
Deleted33000 Birbenbirbebek dimi ya neden bu kadar agirlastik ki bidahaki kontrolde doktoruma da soracağım