Eliffyamann deletedmom43191 valla aktarda var canim doğal suni sanci senin yerinde olsam cumayi beklemeden icerdim🙏🏻🙏🏻
Eliffyamann Busranurer sanci getiriyor canım doğal suni sanci derler hatta, eger sanci bekliyorsan hemen sabah akşam bir kaşık iç cok etkisi oluyor, doktor tavsiyesi bu arada bilinçsiz içmek değil
Busranurer Eliffyamann bendeki Hint yağı biraz koyu normal yağ kıvamında değil bende sürerek kullanıyordum karnimda bağırsakları rahatlattigi için o yüzden merak ettim teşekkür ederim ☺️
mrv_mrve deletedmom43191 gözünüzaydın darısı başımıza inşallah 🥰 bizde bugün 39+6yız sahurdan beri karnımda acayip sertlik var normal mi bu kadar sertlik acaba bilginiz var mı 🤗
Limonlukek21 deletedmom43191 7 aylık bebeler bile doğdu bizimkiler hala gelmiyor seninkinin cinsiyeti ne
Ozgekiz Limonlukek21 yengem 41+5te doğurdu. Doğurayim artık diye gitti, rahim ağzını yumuşatan fitil vermişler sanırım, iki saatte doğurdu maşallah 😊
deletedmom43191 mrv_mrve benimde tüm gün oyleydi akşamında suyum geldi ama sizi bilemiyorum eğer uzun sürüyorsa bence doktora gitmelisin
mrv_mrve deletedmom43191 anladım yarın sabah kontrolüm var ama tüm gün de öyle olmadı arada az da olsa yumuşuyor hareketleri oluyor