Sonyaazz inşallah,yaştan ötürü aslında ,geç evlenince iyi ama bebek kısmı kötü:(Gecen yıl ocakta evlenıp subatta hamıle kaldım kalbı durdu 8 hafta hazıranda yine hamile kaldım agustos 8 haftalık kalbı durdu ,tüp bebek embrıyo pgt yapalım dedik tr de ırda da 4 embrıyonun hepsı olumsuz geldı ,derken ocakta taze transfer belcıkada tüp bebek yapalım dedik o da kımyasal ,sımdı de mart döngüsünde tüp bbebek yenıden baslıcak ama bu ay ovulasyon bakalım dedık galıba var ama işte sevınemıyorum bende pozıtıf görmek işe yaramıyor 🙈Kalp atısı duyup testler de saglıklı gelene kadar gergınlık devam edıyor ,bakalım tüp heryerden ugrasıyoruz ,normalde bı yılda bu kadar olumsuzluga pek dayanılmaz ama zamanla yarıstıgım ıcın kendımı toplayıp zaman kaybetmeden yenıden saglıklı yumurta bulana kadar denemek gerekıyor 😊testler temız sadece pıhtılasma ona da ılac baslıyorum son transferde denedım ,olacak ama bıraz ugrastıracak ,kıymetlı olacak zannımca 😂Hayırlısı elımızden gelenı yapalım olursa olur olmazsa dunyada yapcak çok sey var onlara agırlık verırız artık napalım 😌