dilcey Seden alt tarafa vuran bir sancı değil her iki kasıkta yanlarda yani başlamıştı giderek sıklaştı
Nefesyademm Merhaba ablalarım ben 18 yasındayım 8 aylık hamileyim ilk bebegım cok heyecanlıyım sizce dogumuna kac gun var 35 haftalık olduk ara ara kasılmalarım adet sancısı gıbı agrılarım var bana yardımcı olurmusunuz 🤗🤗🤗
Ozy Nefesyademm dogumumu doktor hesablsmasi gerekiyor bendede oluyor kasilms ve adet agrisi vücut kendine doguma hazirladigi icin bence
Ozy Aysen971 nasil asagi düsmüs yani kafasimi asagida ? Benim bebisinde kafasi bir aydir asagida ama dogum 25. mart diye hesablandi
Yasemiinny Ozy benim ilk başta hafif kasiklarim ağrıyordu daha sonra belden ağrı girmeye başladı ve o ağrıyı tarif edemeyeceğim çok farklı bir ağrı her ağrı girdiğinde anneme ovalattiriyodum bir nebze iyi geliyordu
Aynur_ma 36-37 haftayim 4cm acikligim var nisanim da geldi sancim yok. Doktor suyun gelirse ve her 10dakika gelib giden bir agrin olursa(adet agrisi, sanci , kasilma ve s. ) Hastaneye gel dedi benzer agrilarim oluyo hatta bazen duzenli arayla sancim oluyo ama geciyo. Doktor dogum sancisi baslarsa saatlar sonra gecmez hatta siddetlenir o zaman anlarsin dedi