Hera4828 ozlemsn bizde vurulduğum gün yaptık sonra boş sonra doktor çrş iğne günüydü cumadan başlatmıştı mesela öyle bi gün arayla işte
ozlemsn Hera4828 aynı bende ama takmadan olmuyor gergin tarihe bakıyorum sayıyorum kaç gün kaldı adete diye bakıyorum hep aklım orda yani anlıcağın
Derennn700 Hera4828 acaba normal mi bu akıntı olayı her akıntıda gebeliğe yoruyoruz kendimizi de yıpratıyoruz herşeyin hayırlısı
Allyya Derennn700 Hera4828 ozlemsn inşallah Herkes güzel sonuçlar alır dua ediyorum size ♥️ benimde iğneden sonra çok akıntım olmuştu göğüsümde çok ağrı vardı birde başkada belirtim yoktu ara ara kasık ağrım oluyordu
Hera4828 Allyya Yaa Allah razı olsun teşekkür ederim 🥰 benim şu an göğüs hassasiyetim var ya 🙊 ama 9. Günüm bugün iğne gününü saymazsak o yüzden çok şey yapmiyim diyorum 😅
Allyya Hera4828 2 kere çatlatma iğnesi denedim ilkinde sadece kasık ağrım vardı ikincide dediğim gibi işte. Birde ben ilk iğnemde erken test yapmışım iğnenin etkisiyle pozitif görüp çok sevinmiştim ama iğne etkisidi 12 13 gün pozitif gösteriyor
Osqe91 Merhabalar benimde bugün iğnenin vurulmasından itibaren 15.gün. Bel ve kasık ağrım var. Yarın kan testi vericem. Ayrıca doktorum duphaston kullandırdı. Şuana kadar adet olsam olurdum diye düşünüyorum. Bu şekilde olan var mı?
Hera4828 Osqe91 bu süreçte dubhaston neden kullanılıyor ben adet söktürücü olarak kullanmıştım da sadece 🤔