Derennn700 Hera4828 aynı zamandayız kuzum iğnelerimiz senin şuan belirti var mı benim solda yumurtam büyğmüştğ ve solda iğne batar gibi his var iki gündür
Hera4828 Derennn700 benimde asıl büyüyen soldaydı ama sağdada büyüme var o da gelebilir demişti doktor. Yani şu an öyle büyük bi belirtim yok ama bazen sanki solda bi kıpırdanma gibi bişey hissediyorum hafif
Hera4828 S1104 Hmm aslında 12. Gün erken diyorlar 🤔 adet gününü iyice geçmesini bekleyin diyorlar ama kim bekleyebilir ki 🙊 inşallah güzel sonuçlanır iyi düşünün 🌸
S1104 Hera4828 inşallah ya hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ☺️iki günüm var bakalım yine o zamana kadar gebelik testi yapicam evde
Hera4828 S1104 evet canım test yap 😇 ayyy bu mübarek günlerin hürmetine istediğimiz hayırla olsun inşallah 🥹🥰
Derennn700 Hera4828 canım bende şuan belirti olarak beyaz süt kıvamında akıntı oluyor sende var mıdır 🤍 inşallah ikimizde gebeyizdir ya
Hera4828 Derennn700 bende de sarı akıntı oluyor ya 🤔 amin amin inşallah .. ben her türlü sonuca da kendimi hazırlıyorum Rabbime sığınıyorum 🥲 olmazsa da vardır bir bildiği diyorum 🤲🏻
ozlemsn Derennn700 bende saymazsak 10. Gün bugün ayaklarım uyuşuyor çok ara ara kaşık ağrım oluyor ve akıntım mevcut sende belirti var mı
Derennn700 Hera4828 acaba normal mi bu akıntı olayı her akıntıda gebeliğe yoruyoruz kendimizi de yıpratıyoruz herşeyin hayırlısı
Hera4828 Kızlar bide bizim 3 kez ilişki oldu bilemiyorum artık yeterli miydi değil miydi .. sizler nasıl uydunuz ilişki periyoduna kaç kez oldu