Hera4828 Iremorhan123 daha önceki denemelerimde dikkat ediyordum bu sefer çok etmedim. Yumurta, avokado, ceviz, nar tüketimine önem verebilirsiniz bunlar yumurta kalitesini artıran yiyecekler 😇
Meridaily S1104 ayyy maşallah ya ne güzel 😍 sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 😍❤️🤲🏻 inşallah bizlere de nasip olur 🥹🤲🏻
S1104 Meridaily amin canım inşallah ☺️rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde kolaylıkla nasip etsin inşallah ♥️
Semsi_nur ozlemsn verdim cnm 16.5 çıktı doktor artış normal dedi kendi doktorumda aradı artık takibe alalım dedi yarın gel düşük olmasın diye iğneni yapalim ilaç yazlaim dedi çünkü 2 ker dusuk yaptım ya oyüzden
Semsi_nur ozlemsn 7.48den 16.5 yükselmis doktorumda iyi dedi bakalım yarın ne dicek bilgi veririm size çok teşekkür ederim sizlere 🥰💖ban destek oldunuz
ozlemsn Semsi_nur evet iki katından biraz fazla yükselmiş çok güzel çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Semsi_nur ozlemsn inşallah ya Allah’ım isteyen herkese nasip etsin yarabbim ya Resul Allah’ım Allah’ım herkese tattırsın bu sevgiyi bu duyguyu hamileliğin boyunca en çok edeceğim dua bu olacak çünkü ben herkesten dua istedim 🥹🥹💖
HilalSK Hera4828 evet canım polikistik over var söküldüm şükür 3.günü doktor çağırmıştı gittim dün kist yokmuş şükür 5.gün klomen kullan dedi tekrar geçen sefer günde 1 tane iç demişti şimdi günde 2 tane iş dedi haftaya çarşamba çağırdı tekrar bakalım inşallah bu ay güzel sonuç alırız❤️ sen gidicekmisin bu ay doktora tekrar
Hera4828 HilalSK ben bayramdan sonra gidecem artık canım Ramazan diye gidip onla uğraşmak istemedim 🥲 iyi yapmışsın sen de hakkımızda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah 🥰
Derennn700 ozlemsn canım vala ben yine regl oldum artık eylül gibi tedaviye başlayacam sende durumlar nasıl
ozlemsn Derennn700 valla biz 6 aylık olduk teyzesi kavuşmamıza az kaldııı zaman çok hızlı geçiyor allahım inşallah tedaviye gerek duymadan hamilelik haberini sende alırsın bu ay ❤️
zehrdemir Arkadaşlar bugün iğne yapalı 18. İnci günüm 12. Günde kaset test yaptım negatif çıktı 14. Üncü günde ise kan verdim negatif çıktı ama hala regl olmadım bu saatten sonra hamilelik olabilir mi sizce hızlı test yapayım mı
ozlemsn zehrdemir zehrdemir geç döllenme olabilir erken gebelik testi yap bence ama eğer çıkmazsa vakit kaybetmeden doktora görün