Semsi_nur S1104 inşallah cnm çok teşekkür ederim gerçekten hepinize cevap verdiğiniz için bana iyi ki böyle bir uygulama var çok güzel insanlarla tanışıyorum 🤍🥹
ozlemsn Semsi_nur aynı hastanede ver canım ama kanı mutlaka bazı hastaneler oranlar değişiyor ya bi sorun olmasınnn
Hera4828 S1104 Semsi_nur Maşallah her ikiniz için de hayırlı uğurlu olsun Allah gönüllerinize göre versin sağlıkla 🥰 böyle olumlu sonuçlar görmek ne güzel insanın umutları yeşeriyor 🥰🤗
Semsi_nur ozlemsn yok aynı hastanede vericem yarinkini ama pazartesi kendi doktoruma gidicem benim doktorum farklı şehirde. Oyuzden
Semsi_nur Hera4828 gerçekten çok teşekkür inşallah alllahim herkeze nasip eder ben dah inanmıyorum yarın sabah tekrar kan vericem doktor istedi
ozlemsn Hera4828 dünkü kan değerim yükselinde doktor cuma gel keseyi görelim dedi bende randevumu cumaya aldım cuma 4 te gitcem bakalım
Hera4828 Lovebaby27 sizi çok iyi anlıyorum inşallah güzel sonuçlar alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun 🥰🤲🏻 buraya da yazın mutlaka 🤗 Kocaman bir aileyiz 🤭
Lovebaby27 Hera4828 tabikide yazıcam inşallah hepimiz aile olduk Allahım hepimize hayırlı haber almayı nasip etsin 🤲🏻🥰🥰
Iremorhan123 Arkadaşlar adetin 5. Günü klomene başladım sabah akşam bi adet dün bitti. Bugün kontrolüm vardı olgunlaşan bi yumurta görünmedi. Perşembe tekrar çağırdı böyle bi durum yaşayıp olgunlaşan oldu mu
Hera4828 Iremorhan123 normal canım zamanla büyüyor bu sıkıntı değil bende yaşadım 2. Gidişte daha büyümüştü içini ferah tut
Iremorhan123 Hera4828 teşekkürler aslında yumurtalıklarım ağrıyor büyümüştür diye düşünmüştüm. Siz ekstra birşey yiyip içtiniz mi?
Hera4828 Iremorhan123 daha önceki denemelerimde dikkat ediyordum bu sefer çok etmedim. Yumurta, avokado, ceviz, nar tüketimine önem verebilirsiniz bunlar yumurta kalitesini artıran yiyecekler 😇