Gayeluna Kızlar selam bendede polikistik over var çatlatma iğnesi günü dahil 11. Gün çok afedersiniz bugün peçeteye her sildiğimde pembe ıslak bu leke geliyor bu kadar erken regl olunur mu yada yerleşme böyle birşey mi bilginiz var mı :((
Gayeluna ozlemsn çok teşekkür ederim evet öyle yapıyorum ama biraz fazla geldiği için acaba regl mi diye düşündüm baktığımda herkes 10 günde iğne etkisi yaşarken çok mu hızlı regl oldum acaba diye düşündürdü
ozlemsn Gayeluna emin olmak için beklememiz gerekiyor inşallah yerleşmedir ve bebeğin sana sımsıkı tutunur
Semsi_nur Hera4828 Hera4828 iğnenin etkisi Ben de 8 günde geçti zaten onu denedik takip ettik Doktorlar 8 günde geçti ben de bekliyorum şu an yarın hatta Sabah ilk idrarla test yapacağım deneyeceğim bakalım bugünlerde tek tek deneyeceğim sabahlar
Semsi_nur Hera4828 vala bende her yapmaya korkuyodum ama eğer istiyosak zaten cesaretli olmamız gerek ve olucana inanıyorum şimdi değilse bile başka zaman cnm öyel düşün
Gayeluna mommyofarsel amin inşallah 3 senedir uğraşıyorum allahım isteyen hakeden herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏
Hera4828 ozlemsn canım bu kaçıncı çatlatma iğnendi ? Mesela benim bundan öncekilerde 17. Gün adetim geldiği olmuştu o yüzden bugün de 17. Günüm hani gecikebileceğini tahmin de edebiliyorum bi yandan
Hera4828 ozlemsn benimde öyle olmuştu işte … neyse bakalım hakkımızda ne hayırlı ise onu görecez 🤲🏻 nasipten öte yol yok …🥺
Hera4828 Derennn700 yaaaa kendim olmuş gibi hissettim 🥺🥺 inşallah gebelik haberini de alırız canımmm Allahım gönlüne göre versin inşallah
Lovebaby27 Tgcnr123 evet bugün vuruldum 2.iğnemi Allahım hayırlı sonuçlar almak nasip eder inşallah 🤲🏻