Derennn700 ozlemsn Hera4828 kızlar vala ben ped bile taktım çünkü sancım var belli yani olacam 🥺 yarına hepimizin kaderi belli olacak
Semsi_nur Hera4828 bende iğne yaptım 4 marta şuan 9 gün oldu bekliyorum 10 günden sonra hersabah ilk idrarla test yapacam
Hera4828 Semsi_nur bence 10. Günden itibaren yapmak yanıltabilir çünkü iğne etkisi devam ediyor olabilir bilginiz olsun 😇
Semsi_nur Hera4828 Hera4828 iğnenin etkisi Ben de 8 günde geçti zaten onu denedik takip ettik Doktorlar 8 günde geçti ben de bekliyorum şu an yarın hatta Sabah ilk idrarla test yapacağım deneyeceğim bakalım bugünlerde tek tek deneyeceğim sabahlar
Hera4828 Derennn700 yaa öyle mii 🥺🥺 benimde yarın nolcağım belli olmaz ki bakalım nasip hakkımızda hayırlısı inşallah
Derennn700 Hera4828 inşallah adet olmazsın hamilelik haberini verirsin canım 🤍 kendim hamile olmuş gibi seviniyorum her hamilelik haberine biliyorum ki bu yol çok sancılı..
Hera4828 Derennn700 yaa kuzum benimm 🥹 İnan bende birinde duyunca çok seviniyorum evet çünkü biliyoruz ona ulaşana kadar neler yaşadığımızı bi biz biliriz 🥺 Rabbim herkese sağlıcakla versin inşallah ♥️🤲🏻
Hera4828 Allyya hayırrrr korkuyorum 🥹 bugün 17. Günüm şu an sadece göğüs dolgunluğu hissediyorum. Dün ağrılarım vardı bugün şu an yok
-Papatya33 Tgcnr123 yok hiçbir belirti yok. Adet günüm bugün. Adeti bekliyorm dün ki testte negatifti.bugun yapmaya gerek gormedm o yüzden
Hera4828 ozlemsn -Papatya33 kızlar ya ben aşırı heyecan stres yapıyorum 🙊🥺 kalbim durcakkk herkes test yap ne varsa öğren kendine bu kadar yüklenme diyorlar 🥹