NNewbabyy Datlum evet az dayansam çıkar inşallah unutmaya çalışayım bari vakit olursa hale bi bakarım
NNewbabyy Talentedmom ilk Datça da çıkarmış çıkmış zaten 2 saat falan olsa gidecektik 5 buçuk saat çok geldi 😂
ABC1 NNewbabyy geçen hafta benimde canım çok çekti heryeri gezdik yok eşim sabah 6 da hal de buldu inşallah sizde bulursunuz
NNewbabyy Talentedmom var da geç gelir çoktan çıkar çağla diye düşünmüştüm ama birkaç kişi yazmış çok hızlı geliyormus
Cnsl9802 Dordatça diye instgramda bi siteden yenilerde aldım ben Çağla 100 gr 150 tl ye satılıyor öyle küçük falanda gelmedi dalından koparıp göndermişler minik ağaç parçası falan çıkmıştı ben çok çok beğendim 2 günde de geldi ankaradayım bu arada
Cnsl9802 NNewbabyy ben 2 paket almıştım 200 gr yani 2 avuç dolusu yedim çok yetmedi ama yetti işte 😂😂
Mirayy_21 NNewbabyy ayyyy ben bu Kaç gündür canım o kadar çekiyor ki öldüm artık Zamanı mı Çağla’nın bence değil diye sustum oturdum yerime mecbur
Mervevebebegi15 NNewbabyy merhaba bulabildiniz mi acaba bugün Isparta Iyaş bulvar avm önünde bir manav var orda gördüm iyi görünüyordu isterseniz yarın bi bakın iletişim numarasına avm nın yardımcı olurlar diye düşünüyorum
NNewbabyy Mervevebebegi15 merhaba çok teşekkür ederim eşim bulmuş getirecek bugün konuştuğu adam inşallah dört gözle bekliyorum 🥹