Mrvsmt2502 NNewbabyy trendyolda var ama almanızı önermem şoklanmış gönderiyorlar hiç güzel olmuyor. Biraz sabredin az kaldı zaten çıkmasına. İki gebeliğimde de can erik aşerdim hep doğumdan sonrasına denk geldi yemem
ddefnos NNewbabyy sevkiyat günlerine görede değişiyor orda çalıştım ordan biliyorum her gün bakmaya çalışın geldigi gibi bitiyor çünkü
Datlum NNewbabyy ben trendyoldan sipariş verdim. 6 erige 500 e yakın para verdim. Tadı idare ederdi ama beni kesti açıkçası berbat durumdaydım aramadigimiz market kalmadı trendyolda yazın çıkıyor
NNewbabyy Datlum ağaçlar çiçek açmış hatta bazilari minicik olmuş ben sipariş versen gelene kadar heryerde cikcak
NNewbabyy Meral_63 bende ekşi biseyler yiyorum ama faydasız eşime diyorum ki kesin hayal ettiğim gibi birşey değil canım istediği için gözümde büyüyor 😂
Datlum NNewbabyy evet bende onu bekliyorum ben bir ay önce aldım ama öyle böyle değil tadı agzimdaydi bekleyemedim. Merti marketde de yoktu ya çok aradık ama az daha dayan surda on beş güne pazara gelir inşallah
NNewbabyy Datlum evet az dayansam çıkar inşallah unutmaya çalışayım bari vakit olursa hale bi bakarım
ABC1 NNewbabyy yeni halde var canım geçen eşim aradı buldu benim Halde sabah 6 da gidip gezerseniz tazesini bulabilirsiniz
Edamurat58 NNewbabyy instagramda dordatça var ordan aldım gecen hafta çoookk lezzetliydi yazın öylesini yemedim hemen 2 günde geldi bide bence direk ordan alın baska bi yerden daha almıstım ama çöp oldu
NNewbabyy Talentedmom baktık ama bulamadik malesef manavlar marketler en son eşimin köyüne gittik milletin bahçesini gezdik bazı ağaçlar çiçek bazıları miniminnacik olmuş 1 haftası falan var yani bulsak yiyecektik 😂
ABC1 NNewbabyy geçen hafta benimde canım çok çekti heryeri gezdik yok eşim sabah 6 da hal de buldu inşallah sizde bulursunuz