Ftmnnr AnayimBenAna_ bende hazırlamak istedim de acilden yeni ciktim şimdi de takatim yok bakalım daha bir şeye de karar vermedim 😂 ne olur ne biter bugün ayarlarım 😰
AnayimBenAna_ Edanursoylu mevlidde yazma dağıtırım diye düşündüm 6. Ayda yapacağım nasipse hem 6 ay kınası hem mevlidini okuruz ilk kızımada öyle yapmıştım şimdi bunu bebek görmeye gelenlere vermek için yaptım öyle heveslenip 🤭🌸
Edanursoylu AnayimBenAna_ evet sizin 6 ay baya ara varmış ben 40ı dolmadan yapacağım nasip olursa ama sizin yaptıklarınızı görünce bi heveslenmedim değil aslında 🙈
AnayimBenAna_ Edanursoylu hem maliyetsiz oldu hem kendi emeğim o yüzden bende hevesle yaptım gerçekten 🌸 bence yapabilirsin. 40 mevlidi yapmak yerine kız bebekte biz 6 aylık olunca hem kına yakarız hem kuran okunur evde güzel oluyor ilk kızımada öyle yapmıştık ♥️
Edanursoylu AnayimBenAna_ bizde yapıyoruz da 6 ay kinasini arkadaşlarımla sakin eğlenceli bisey yapacağız inşallah 🌸 35 haftalık oldum senin sayende hafta içi eminonune gideyim de malzeme alayim bende yapayim 🤣🤣
Kubra_811 Emeğinize sağlık çok güzel olmuş içindekiler nedir bir de ne kadara mal ettiniz merak ettim. Ben de kolonya şişesi almıştım Trendyol çok uygundu onları doldururum diye düşünüyorum yanına da çikolata ile
AnayimBenAna_ Kubra_811 içine minik ayıcık şeklinde mumlar aldım bana herşeyin maliyeti 961 tl tuttu 50 adet hediyelik