AnayimBenAna_ Kızımın hediyeliklerini yaptım bugün nasıl olmuş sizler hazırladınızmı siparişmi verdiniz 🌸 Bizim için son hazırlıklar artık ikinci prensesim geliyor ♥️
AnayimBenAna_ KumpirsMom teşekkür ederim amiin inşallah hepimize 🌸 ilk bebişte pandemiydi hiçbişey yapamadık içimde kalmıştı böyle hazırlıklar 🤭
AnayimBenAna_ 1Atlas_dunyam bende tam tersi kendim yapmak istedim böyle ince işlerle uğraşmayı seviyorum 🤭🌸
Ftmnnr 1Atlas_dunyam ugrasnayi seviyodum ama sipariş veririm diye bekliyordum e şimdi bı kaç yerle görüştüm 15 gün sonra kargoya veriyoruz dedi e ben bu ara doğurdum dogurcam hekes geç kaldı boşver diyor sanırım hediyelik yaptiramiycam 😂
1Atlas_dunyam Ftmnnr benimki erken geldi 7 iş gününde teslimi çokta güzel yapmıştı siparis verdiğim yer
Edanursoylu AnayimBenAna_ çok tatlış olmuş 🌸 bir prensese yakışır şekilde 💜 Sağlıkla kavusn inşallah. Bende 35 haftalık oldum sözde kendime yapacaktım sonra mevlutte çeşitli hediyelikler dağıtırım diye vazgectim🫠
AnayimBenAna_ Edanursoylu mevlidde yazma dağıtırım diye düşündüm 6. Ayda yapacağım nasipse hem 6 ay kınası hem mevlidini okuruz ilk kızımada öyle yapmıştım şimdi bunu bebek görmeye gelenlere vermek için yaptım öyle heveslenip 🤭🌸
GirlandBoy_Mom AnayimBenAna_ çok güzel olmuş aşkım buram buram emek kokuyor güzel olmama gibi bişey olabilirmi🥹💕
Balbebek012 AnayimBenAna_ ayy çok güzel ismi de güzel adıyla yaşasın prenses kalbimi braktım bu fotoğrafa ❣️❣️❣️