TugceOrak Ecemom_ ben sabırlı değilim işte 😀 Artık alay ediyorum, ciddi ciddi laf anlatmaya çalıştığımda cinnet geçiriyorum, en azından dalgaya vurayım ya 😀😀
TugceOrak Ecemom_ vallahi billahi, az önce bi başlıkta gebeliği riskli, doktor 3 ay dinlen dikkat et demiş ona rağmen 5 küsür haftalık gebelikte buraya soruyor ne zaman evi temizleyeyim diye 😀 Doktorların lafına güven yok ama buraya var 😀
Ecemom_ TugceOrak ay gördüm. 3 ay dinlen demiş kadın diyor ki ne zaman temizlik yapabilirim? Aklımı deliricem
dygsss bereninannesi__ sorunun cevabı cümlenin içinde gizli 🤷🏼♀️ niye zorluyorsunuz kendinizi tutmayın heralde hareket etmez bebek için sakıncalı
DogaMom bereninannesi__ Ya lütfen kendinize bunu yapmayın tabiki şekeriniz tansiyonunuz oynamıştır çocukta bütün gün uyumuştur Allah gebelikte orucu zorunlu tutmamıştır.
bereninannesi__ Zeynep9120 evet dene dayanabilirsen tutabilirsin dedi. Benden yana sorun olmadı bana bebeğin hareketinin durması korkuttu
hanimiys bereninannesi__ doktorun Allahtan iyi biliyor demek ki. Allah bile zorunlu kılmamış hala doktorum demişti diyorsun tutmaya devam et ama bişey olursada doktor demişti diye ağlama burda.
bereninannesi__ Liimon doktorum sakınca görmedi deneyebilirsin dedi denemek istedim bende ama devam etmeyeceğim
minikbebegim06 Zeynep9120 kız sus ciddi sanacaklar ilk kısmı okuyup aaa 10 kat fazla sevapmis diyecekler 😂