Esma006 GirlandBoy_Mom önden gitme nasıl oluyor ekranda bende görüyorum ama neredeyse bir bucuuk hafta önde yazıyor ama ultrason büyük gösterir diyor çevremdekiler yoksa şuan 21+4 falan ultrasonda ama bugün 20+0
GirlandBoy_Mom Esma006 benim tarihim uymuyor ultrason ile canım şuan 20+2 yim ama ultrasonda 20+6 falan çıkarım veya 21 gelişimi önden gidiyor 4 5 gün
sonbahar_2322 Esma006 Amin inşallah teşekkür ederim canım 🤍 Sende sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah canım 🤍🥰
Esma006 Mineee5656 ilk mi acaba ikinci mi kuzeninizin gebelik karın kası yağ vs engelliyormus erken hissetmeyi 🥹
Esma006 Kumsal28 normaldir diye umuyorum bebek büyüyor çünkü belli saatlerde bir geliyor ise acile gidin 🥹
Esma006 Deleted33000 şükür Güzel gidiyor ne kusma oldu ne bayılma ne ağrı herkes şaşkın nasıl geçiyor diyordu 😅
Esma006 ilke_ bende de ara sıra oluyordu başlarda çünkü ilk üç ay önemli deniliyor ama şuan çok şükür gitti o düşünce doğum düşüncesi başladı bide 2 gün sonra detaylıya giricem içinizi ferah tutun Allah gonlunuzdekine göre versin inşallah ❤️
Mrwezyn1 2Princess1Mom merhaba ikimiz de aynıyız canım. Hareketlerini her gün mü hissediyorsun benim ilk gebeliğim 18. Haftadan itibaren hissetmeye başladım ama sert değil tabiki pıt pıt kalp atışı gibi ve her gün değil bazen her gün bazen iki günde bir normal mi acaba 😌
2Princess1Mom Mrwezyn1 İlk gebeliğe göre normal canım endişelenme. Benim 2. Gebeliğim bu, hergün hissediyorum elhamdülillah. Hatta kaybımla beraber 3. Gebeliğim. 🥰
Umudunbahcesi Esma006 23+5 haftalık olduk yolu yarıladık sanki gözümü açıp kapayıncaya kadar kucağıma alacakmış gibi hissediyorum ben bu güzel duyguları yaşamak için 12 yıl bekledim tadını çıkararak doya doya yaşamak istiyorum ama zaman çok hızlı geçiyor 🌸🌸