Esma006 GirlandBoy_Mom önden gitme nasıl oluyor ekranda bende görüyorum ama neredeyse bir bucuuk hafta önde yazıyor ama ultrason büyük gösterir diyor çevremdekiler yoksa şuan 21+4 falan ultrasonda ama bugün 20+0
sonbahar_2322 Esma006 Amin inşallah teşekkür ederim canım 🤍 🥰 Erkek hissediyorum ama kız erkek farketmez sağlıklı olsunda 🤍💞
RabiaK27 Esma006 23+4 olduk bizde zaman hızlı geçiyor sürekli aktif olduğum için günlük hayatta inşallah son günlerde böyle geçer 🤲🏻😅
Esma006 Mineee5656 ilk mi acaba ikinci mi kuzeninizin gebelik karın kası yağ vs engelliyormus erken hissetmeyi 🥹
Esma006 Kumsal28 normaldir diye umuyorum bebek büyüyor çünkü belli saatlerde bir geliyor ise acile gidin 🥹
Esma006 Deleted33000 şükür Güzel gidiyor ne kusma oldu ne bayılma ne ağrı herkes şaşkın nasıl geçiyor diyordu 😅
ilke_ Esma006 19 haftalık olduk bugün ilk gebeliğin maşallah her şey yolunda ama en başından beri ya bi şey olursa korkusu her zaman icimde var sizde de bu durum var mı?
Esma006 ilke_ bende de ara sıra oluyordu başlarda çünkü ilk üç ay önemli deniliyor ama şuan çok şükür gitti o düşünce doğum düşüncesi başladı bide 2 gün sonra detaylıya giricem içinizi ferah tutun Allah gonlunuzdekine göre versin inşallah ❤️
Canan1991 Esma006 21+5 yolu yarıya yanlardan bende vardım çok hızlı geçiyor sağlıkla gelsin kızım inşallah